home

één team, één missie :

" Wij geloven dat wij door onze liefde en zorg voor dieren een enorme bijdrage leveren aan het geluk en welzijn van mens en dier "

 

Adresgegevens

logo dierenkliniek twente

Dierenkliniek Twente

Haaksbergerstraat 399a

7545 GL Enschede

tel : 053-4306010

fax: 053-4341667

Online afspraak maken

U kunt voor uw hond of kat online direct een afspraak maken. Dit kan voor vaccinaties en een groot aantal medische problemen. Staat het probleem waarvoor u een afspraak wilt maken niet in de lijst of heeft u andere vragen dan kunt u alsnog de praktijk bellen om een afspraak te maken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag zijn we geopend van 8.30 - 18.30 uur. Onze spreekuren zijn uitsluitend op afspraak. Voor het afhalen van voeders, medicijnen, antiparasitaire middelen of andere zaken kunt u echter de hele dag door binnen lopen. Uiteraard is er voor een ernstig of levensbedreigend spoedgeval altijd direkt een plaats beschikbaar.

Spoedgeval buiten opening?

Na 18.15 uur is de praktijk niet meer telefonisch bereikbaar en gaat de dienst over op de dienstdoende collega in de stad. Dit is niet altijd onze eigen praktijk. Wij werken hiertoe samen met bijna alle praktijken in de stad Enschede. U kunt voor spoedgevallen de dienstdoende dierenarts bellen. Het telefoonnummer waar u deze dierenarts kunt bereiken wisselt per dag en staat op ons antwoordapparaat.

Volg ons ook op :

 

Onze praktijk bevindt zich uiteraard ook op Facebook, dat door één van onze dierenartsen en een paraveterinair up-to-date wordt gehouden. Geinteresseerd ? Volg ons dan op facebook. Aanmelden kan via nevenstaande link.

Belevenissen van uw dierenarts :

 

Onze dierenartsen en paraveterinairen houden een weblog bij, waar ze vertellen over de vele patienten die ze op onze praktijk behandelen.

 

Op de hoogte blijven van de laatste blog ? Hiernaast staat de koppeling naar ons weblog

 

facebook logo
logo rss

Laatste nieuws .....

Online afspraak maken

 

Sinds kort is het mogelijk om naast een telefonische afspraak ook rechtstreeks online een afspraak te maken. Via onze website en facebook kunt u een link aanklikken waardoor u op de afspraakpagina terecht komt. Vervolgens kunt u aangeven voor welk dier u komt, wat de klacht is en een eventuele voorkeur voor een dierenarts uitspreken. Daarna kunt u de afspraak inplannen en krijgt u een bevestiging per mail toegestuurd. Staat het probleem van uw dier er niet bij dan kunt u alsnog de praktijk bellen om in overleg een afspraak te maken.

Actie castratie en sterilisatie katten

 

Ook komende maanden januari en februari 2017 hebben we weer een castratie aktie voor katers en een sterilisatie aktie voor poezen. Hierbij kunt u uw huisdier tegen een gereduceerd tarief laten opereren. Uiteraard doen we dit met dezelfde zorg en aandacht die u normaal ook van ons gewend bent. Voor nadere informatie zie de pagina castratieactie onder het kopje maandacties. Aanmelden kan via ons tel.nr. 053-4306010.

Einde progesteron testen

 

In de afgelopen jaren is in onze praktijk de vraag naar progesteron testen steeds verder afgenomen en wij voeren deze test dan ook steeds minder uit. Aangezien wij deze test alleen in grotere aantallen kunnen inkopen hebben wij nu helaas het punt bereikt dat testmateriaal verloopt en wij dit ongebruikt moeten weggooien. Dit heeft als gevolg dat de test voor ons als kliniek zijnde niet meer kostendekkend is. Een prijsverhoging van het progesteron onderzoek om dit weer kostendekkend te kunnen uit voeren zou dusdanig zijn dat we boven de marktprijs uit komen. Op basis hiervan hebben wij besloten om op zeer korte termijn te stoppen met het uitvoeren van de progesteron test. Wij verwijzen hiervoor in de toekomst door naar Dierenkliniek Verhaag of Dierenziekenhuis Oldenzaal.

Wij hopen dat u begrip heeft voor de keuze die wij hierin hebben gemaakt.

kittens dierenkliniek twente banner

Copyright © J.Dolfing, Dierenkliniek Twente