Uitleg Gouden Baasje

Gouden Baasje

Preventieve gezondheidszorg

 

Voorkomen is beter dan genezen

Als u een preventief zorgpakket bij ons afsluit voor uw hond of kat dan wordt u ingeschreven bij ons als "Gouden Baasje". U gaat dan profiteren van optimale preventieve zorg tegen een betaalbare prijs. In ons pakket bieden wij u uitsluitend topkwaliteit producten van erkende firma's voor de behandeling tegen wormen, vlooien en teken aan. U krijgt jaarlijks een vaccinatie op maat voor uw hond of kat met het daarbij behorende uitgebreide lichamelijke onderzoek. En we bieden u een jaarlijks urine- en bloedonderzoek aan voor uw huisdier, iets wat vrijwel geen enkele andere praktijk u zal aanbieden. Door de combinatie van lichamelijke en laboratorium onderzoeken kunnen we zeer vroeg inspelen op medische problemen. Wij zijn er van overtuigd dat hierdoor de levensduur van uw huisdier aanzienlijk wordt verlengd en de kwaliteit van leven veel beter wordt. En dat is precies datgene waar wij en u het voor doen !

 

Daarnaast heeft u ook nog een financieel voordeel, zowel op de totale prijs van de hierboven vermelde producten, als in het aanbod van diverse voordelen zoals korting op normale consulten en korting op voeding. En voor het gemak worden de jaarlijkse kosten verdeeld over 12 maanden, zodat u niet het gehele bedrag in een keer hoeft te voldoen. Hierdoor zijn topzorg en topproducten opeens heel goed haalbaar.

 

Onze service gaat nog verder. Afhankelijk van het door u gekozen pakket liggen er een aantal keren per jaar producten voor u klaar op de praktijk. U krijgt van ons een SMS wanneer er een product voor u klaar ligt, en tevens een melding wanneer het tijd is om het product toe te dienen. Zo kunt u dit niet meer vergeten en kan voldaan worden aan een optimale preventieve zorg !

 

Uiteraard bent u nu heel nieuwsgierig wat dit fantastische aanbod moet kosten, dit kunt u terug vinden op de pagina "kosten". U zult zien dat dit een verrassend laag bedrag per maand is.

 

Voor verdere informatie en voor het afsluiten van een jaarcontract kunt u terecht bij ons op de praktijk. Belt u ons even voor een afspraak of kom langs aan de balie.

 

* Betere kwaliteit van leven

* Langere levensduur

* Optimale preventieve zorg

* Topproducten

* Betaalbaar

 

Copyright © Dierenkliniek Twente