Vetpen

Dierenkliniek Twente

één team, één missie :

" Wij geloven dat wij door onze liefde en zorg voor dieren een enorme bijdrage leveren

aan het geluk en welzijn van mens en dier "

Vetpen

Voor het behandelen van suikerziekte maken wij het liefst gebruik van de zogenaamde Vetpen. Deze Vetpen is vergelijkbaar met de insulinepennen die bij de behandeling van suikerziekte bij mensen worden gebruikt. De pen heeft grote voordelen ten opzichte van het behandelen met spuit en naald. Hieronder sommen we deze voordelen even voor u op :

 

  • makkelijk in gebruik
  • zeer exacte dosering mogelijk
  • veilig in gebruik
  • gebruik van losse wegwerpnaalden en daardoor verminderd risico op infecties op

de spuitplek bij uw huisdier

  • ook een oppas kan heel gemakkelijk spuiten zonder fouten te maken
  • goed te gebruiken voor mensen met minder gezichtsvermogen of arthrose aan de handen

 

Als praktijk adviseren we u dan ook gebruik te maken van zo'n pen. Om te kijken of een Vetpen u bevalt kunt u de eerste weken van de behandeling gebruik maken van een "leen"pen van onze praktijk. U schaft dan pas zelf een pen aan als u tevreden bent over het gebruik. Zo voorkomt u een onnodige investering, mocht de pen u toch niet bevallen in het gebruik. Uiteraard leren onze Diabetes Consulentes u hoe u de Vetpen moet gebruiken.

 

Om een eerste indruk te krijgen over het gebruik van de Vetpen vindt hier u een instructievideo. Heeft u een huisdier met suikerziekte en gebruikt u nog geen Vetpen dan kunt u natuurlijk ook een (kostenloze) afspraak bij ons maken om zelf eens de Vetpen vast te houden en te bekijken. Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit van de behandeling door het gebruik van de Vetpen omhoog zal gaan !

 

Copyright © J.Dolfing, Dierenkliniek Twente